Maak Haiku’s bij Natuurfoto’s

Vier Seizoenen in Foto en Haiku

We hebben veel haiku’s ontvangen. Mede namens de Friese Natuurfotografen hierbij onze hartelijke dank aan alle inzenders. Leuk te zien dat de foto’s behoorlijk wat creativiteit heeft wakker gemaakt. De selectiecommissie heeft een keuze gemaakt. Hierboven een slideshow met hierin verwerkt de geselecteerde haiku’s. Op de webpagina met de natuurfoto staat de geselecteerde haiku ook vermeld. Zodra de Friese Natuurfotografen gereed zijn met hun jubileumboek zal hier melding van gemaakt worden.


 

De inzendingstermijn is gesloten.

Hou je van haiku en natuurfoto’s? De Friese Natuurfotografen bestaan 25 jaar en geven ter ere hiervan een jubileumboek uit. Haiku Kring Nederland is gevraagd haiku’s te schrijven bij twaalf natuurfoto’s. Van elk seizoen zijn drie natuurfoto’s geselecteerd. Maak jij een passende haiku bij een natuurfoto?

Hoe doe ik mee?
Hieronder zie je 12 natuurfoto’s. Van elk seizoen drie foto’s.  Klik op een foto en schrijf je haiku als reactie onderaan de webpagina van deze foto.  De selectie van de haiku’s wordt gedaan door Joos Geerts, Arie de Kluijver, Inge Steenmeijer en Henk van der Werff. Over de selectie kan niet gecommuniceerd worden. Je kunt inzenden tot en met 31 januari 2017. Veel succes !

Winter 1

Winter 2

Winter 3

Lente 1

Lente 2

Lente 3

Zomer 1

Zomer 2

Zomer 3

Herfst 1

Herfst 2

Herfst 3