Ontmoetingsdag 2017

De ontmoetingsdag 2017 van Haiku Kring Nederland wordt gehouden in het Poëziecentrum Nijmegen op zaterdag 14 oktober.  De ontmoetingsdag is voor leden van HKN en hun introducées. Het programma is:

10.00 – 11.00 uur: Inloop met koffie en thee
11.00 – 11.30 uur: Welkom en opening
11.30 – 12.30 uur: Lezing Klaus-Dieter Wirth; De essentie van haiku uit internationaal oogpunt
12.30 – 13.30 uur: Lunch
13.30 – 14.00 uur: Muzikaal intermezzo door Naomi Sato
14.00 – 16.00 uur: Middagprogramma met Workshops: Ginko, Haiga, Haiku en Tanka
16.00 – 17.00 uur: Afsluiting

Deelname aan de ontmoetingsdag kost tien euro voor een HKN-lid en vijftien euro voor een introducée. Dit bedrag is inclusief koffie/thee, de lunch en deelname aan een workshop. Uw deelnamekosten kunt u overmaken naar bankrekening IBAN: NL04INGB0004417231 ten name van Haiku Kring Nederland. Geef u op vóór 5 oktober in verband met de reservering van de ruimtes en de lunch.

Aanmelden gaat eenvoudig via onderstaand formulier: 

Uw voornaam (verplicht veld):

Uw achternaam (verplicht veld):

Uw E-mailadres (verplicht veld):

Welke workshop heeft uw voorkeur:
Ginko (haiku wandeling)HaigaHaikuTanka
De eerste inschrijvers hebben de eerste keuze

Bent u aangesloten bij een Haiku Kern? Zo ja, welke?

captcha

Het belooft een boeiende ontmoetingsdag te worden. De lezing met als titel ‘De essentie van haiku uit internationaal oogpunt’  wordt gehouden door Klaus-Dieter Wirth. Sho-muzikante Naomi Sato is gevraagd om het muzikale intermezzo te verzorgen. In het middagdeel zijn er workshops. De workshop Ginko wordt verzorgd door Marian Bertrums en de Tanka workshop door Jaap de Mol. De haiga workshop wordt verzorgd door Tini Haartsen-Slappendel samen met Kiyo Fujiki en de haiku workshop wordt verzorgd door Jeanine Hoedemakers. In verband met privé omstandigheden zijn Anton de Joode en Bouwe Brouwer helaas niet beschikbaar om een workshop te geven.

De leden van het organisatiecomité (Marian Bertrums, Anton de Joode, Arie de Kluijver, Marc May en Paquita Perez) ontmoeten u graag op 14 oktober in Nijmegen.

Poëziecentrum Nederland
Het Poëziecentrum Nederland is gevestigd in de Bibliotheek Mariënburg, Mariënburg 29, 6511 PS Nijmegen. Dit is ongeveer 15 minuten lopen vanaf het centraal station, of 3 minuten met bus 14, halte Valkhof, en dan nog 3 minuten lopen. In het Poëziecentrum Nederland is de bibliotheek van HKN gevestigd. Zeker een bezoekje waard.

Benieuwd naar de resultaten van onze mini-enquête? Klik hier: Enquête HKN Ontmoetingsdag 2017

Een gedachte over “Ontmoetingsdag 2017

  1. Pingback: HKN Ontmoetingsdag 14 oktober in Nijmegen | Haiku.nl

Reacties plaatsen niet mogelijk.