Aan het Woord 2024; Digitale Vonken

In 2024 verschijnt voor de dertiende keer de tweejaarlijkse bundel ‘Aan het woord’. Dit jaar zal de bundel verschijnen als e-boekje en zullen de inzenders een eigen webpagina krijgen op vuursteen.online.

Aan het woord 2024 biedt ruimte aan alle leden van de Haiku Kring Nederland en het Haiku-centrum Vlaanderen, of van een daaraan verbonden haikukern. Iedere inzender kan drie haiku’s/senryu’s of twee tanka’s inzenden. Deelname is gratis.

Voorwaarde voor publicatie:

 • het lidmaatschap van het H-cV of de HKN en/of van een haikukern
 • 3 haiku’s of 2 tanka’s inzenden, naar keuze uit ongepubliceerd of reeds gepubliceerd werk; de strikte toepassing van 5-7-5 lettergrepen of een seizoenwoord is niet vereist.
 • inzending uiterlijk 1 september 2024
 • inzendingen bij voorkeur per e-mail naar: aanhetwoord@hotmail.com met daarbij een verklaring dat je lid bent van één van de verenigingen en/of van een haikukern. Inzenden per post kan ook. Vermeld dan duidelijk het e-mailadres waar het e-boekje naartoe gemaild kan worden. Stuur de inzending naar: 
  Aan het woord 2024
  p/a Riet De Bakker
  Schooldreef  78
  B – 2920 Kalmthout

Het eerste exemplaar van ‘Digitale vonken, Aan het woord 2024’ zal feestelijk en symbolisch overhandigd worden tijdens de Haiku Ontmoetingsdag op 27 oktober in Wilrijk, België. Hierna ontvangen alle inzenders hun e-boekje via e-mail. Het e-boekje zal eenvoudig afdrukbaar zijn op een eigen printer en de inzendingen worden op de webpagina’s van vuursteen.online gepubliceerd.

De redactie 2024 bestaat uit : Riet De Bakker en Jan Guichelaar.