Corona Haiku Wedstrijd

We zitten met zijn allen in een ongekende situatie. Hoe grijpt deze coronacrisis in in uw dagelijkse leven? Wat maakt u allemaal mee? Hebt u zorgen over uw naasten? Wat ziet u om u heen gebeuren? Het kan haast niet anders dan dat u zo af en toe een aanvechting voelt om hiervan verslag te doen in een haiku.

Dank voor alle inzendingen. De uiterste inzenddatum is gepasseerd. U kunt niet meer inzenden. De deelnemers zijn nu aan de beurt om de inzendingen te beoordelen.

De uitslag zal gepubliceerd worden op: Corona Haiku Kukai

5 gedachten over “Corona Haiku Wedstrijd

 1. Sjoertje Cromberge

  LS
  Via een email zou ik een lijst toegestuurd krijgen can de inzendingen van de Coronahaiku wedstrijd.
  Ik heb nog niets ontvangen, ik kan mijn top 3 niet insturen.
  Klopt het dat nog niet iedereen de lijst heeft??
  Hartelijke groet
  Sjoertje Cromberge

 2. Websitebeheer Bericht auteur

  Dank voor je reactie, Sjoertje. Leuk dat je mee doet. Je was even te vroeg. De lijsten met inzendingen zijn verstuurd naar alle deelnemers. De scores graag inleveren voor 10 mei aanstaande.

 3. Maurice de Bock

  Ik heb ook geen lijst ontvangen op basis ik mijn top 3 kan insturen.

 4. Maurice de Bock

  L.s.,
  Naar mijn weten heb ik geen lijst ontvangen op basis waarvan ik mijn top 3 kan aangeven.
  Ik zou het fijn vinden om te weten wat er mogelijk fout is gegaan.
  Mijn reactie eerder op de avond zie ik niet meer terug.
  Met vriendelijke groet,
  Maurice de Bock

 5. Websitebeheer Bericht auteur

  Dank voor je reactie, Maurice. Vervelend dat je geen lijst hebt ontvangen. Bij het samenstellen van e mailinglijst voor het verzenden van het pakket hebben zich problemen bij het kopiëren van e-mail adressen voorgedaan: actieve foutmeldingen zijn opgelost, ‘stille’ verzendproblemen als spamfilter etc. kunnen onopgemerkt zijn gebleven. Daar kan het verzenden c.q. ontvangen van het te beoordelen pakket mis zijn gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *