Haiku-Ontmoetingsdag 2022

Op zondag 23 oktober wordt de Haikudag gehouden in Wilrijk bij Antwerpen. Alle leden van Haikucentrum Vlaanderen en Haiku Kring Nederland zijn van harte uitgenodigd. Het belooft een boeiende dag te worden met verrassende ontmoetingen op een mooie plek. Neem gerust een introducée mee. Komt u ook?

De besturen van de Haiku Kring Nederland en het Haikucentrum Vlaanderen
hebben besloten om de jaarlijkse bijeenkomst in de herfst voortaan om
beurten te organiseren, en dan voor
beide verenigingen tegelijk. Dit jaar
is Vlaanderen aan de beurt.
De landelijke HKN ontmoetingsdag gaat verder als Haiku-Ontmoetingsdag en is dit jaar op zondag 23 oktober in het districtshuis Wilrijk. Het adres is Bist 1 in Antwerpen.

Vanaf 10.00 uur zijn Vlaamse en Nederlandse haikudichters – en mensen met haiku-interesse –  welkom. In de voormiddag is er een lezing door de voorzitter van Haikucentrum Vlaanderen, Willy Vande Walle. Ook zal de prijsuitreiking van de tanbunwedstrijd plaats hebben. De prijswinnaars van deze wedstrijd zullen hierover tijdig geïnformeerd worden.

Na een lekkere lunch is er tijd om langs te lopen bij de boekenmarkt en kan je de bestelde bundels van ‘Aan het Woord’ en de bestelde kantelkalenders ophalen. Er is ook de tentoonstelling ‘Fuga’ van Hugo Claus met workshops hierop geïnspireerd. Einde rond 16.30 uur.

Inschrijving is verplicht en is geldig na het storten van 25 euro op bankrekening BE41 7510 0152 9610 van Haikucentrum Vlaanderen,  Waaienbergstraat 14, B 3090 Overijse.

Inschrijven kan tot 12 oktober.

Graag melden of je boeken wilt aanbieden op de boekenmarkt. Omdat er in de workshops rond de seizoenen zal gewerkt worden is het handig dat je een viertal verzen meebrengt met een duidelijke verwijzing naar de vier jaargetijden.