Overlijden Sjaan Bos

Op 30 oktober jongstleden is Sjaan Bos overleden (1943- 2021). Sjaan was jarenlang actief binnen Haiku Kring Nederland. We zijn Sjaan dankbaar voor al haar inzet en wensen Bram en de familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Op vrijdagavond 5 november is er van 19.00 tot 20.30 uur gelegenheid tot condoleren in de Korenaar, Dorpsstraat 183 in Hazerswoude-Dorp. De dankdienst voor het leven van Sjaan is op zaterdag 6 november om 11.15 uur in de Korenaar. Voor bloemen wordt gezorgd. Sjaan hield van kleur; wilt u daar bij de keuze van uw kleding rekening mee houden? U kunt de dienst live volgen via: www.kerkomroep.nl/#/kerken/10080

Eén gedachte op “Overlijden Sjaan Bos

 1. Betty Nijenhuis

  Beste familie,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Sjaan. Ik heb haar een paar maal ontmoet bij de HKN en 1x zijn we bij hen thuis geweest toen we een workshop haiga maken hadden georganiseerd. Ook heb ik haar een paar maal telefonisch gesproken na het overlijden van mijn man Gerard in 2017. Ik heb haar ervaren als een hele hartelijke, vriendelijke, zorgzame en gastvrije vrouw.
  Ik wens haar man en alle andere familieleden heel veel sterkte toe in de komende tijd.
  Hartelijke groeten,
  Betty Nijenhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *