Workshop Haiku schrijven in Den Haag op 8 juni

Op zaterdagochtend 8 juni organiseert de Volksuniversiteit Den Haag een workshop ‘haiku schrijven’. De workshop wordt gegeven door Marianne Timmer, duurt drie uur en de prijs is 39 euro. Neem een paar afbeeldingen van de natuur mee. Schrijfervaring is niet nodig.

Meer info: Klik hier

2 gedachten over “Workshop Haiku schrijven in Den Haag op 8 juni

  1. Marian Poyck

    De omschrijving va haiku in de wervende tekst voor deze workshop spreekt mij wel aan. Vooral dat er ontbreekt wat er meestal op plaats één staat in elke definitie voor beginners, en daarnaast wat er wordt gezegd over de verborgen wijsheid die een haiku kan bevatten. Want je kunt nog zo objectief waarnemen, je neemt altijd waar vanuit de manier waarop je zelf gevormd bent. Ik zou haast zeggen: niet oordelen is een nobel doel, maar wij ontkomen er niet aan, het gebeurt buiten onze wil en ons bewustzijn om.
    Het idee om deelnemers plaatjes mee te laten brengen in plaats van tijdens de workshop plaatjes aan te bieden vind ik goed. Mensen tonen in wat zij uitkiezen om mee te nemen al een deel van hun persoonlijkheid.
    Het zou goed zijn als er iemand van onze vereniging aanwezig zou kunnen zijn om eens te zien hoe men buiten onze vereniging omgaat met haiku, maar bovendien om de aandacht te vestigen op wat er binnen onze vereniging gebeurt.

  2. Marian Poyck

    Aan het einde van het derde woord van mijn zojuist verzonden reactie is de ‘n’ weggevallen. kan die worden toegevoegd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *